Danmark
Home Satellit foto vejret Livet i Spanien Det offentlige system Historie Danmark

 

Rejsekort
Parkeringsregler
Finanskrise
Bolig i udlandet
Ophold i Danmark
Dansk pas
Sommerhusregel
Bopælspligt
Grundlovstale
Pension
Københavns  Lufthavn
Kontokort
Skatteaftaler
Sundhed

Hvad sker der i Danmark?

Denne side er indgang til aktuelle hændelser i Danmark, som vi ikke har glemt, selvom denne portal har de spanske forhold som første prioritet. Klik på links i venstre side.


Ny portal for danske borgere

Til forsidenEfter kommunesammenlægningen åbner den nye internetportal borger.dk officielt i dag, der skal gøre det let at finde rundt blandt myndigheder og institutioner og se, hvad de har at byde på.

Den nye portal virker, som en kommende succes, hvor intentionen er, at man helst kun skal bruge højst to klik for at nå til hvad man er interesseret i.

Også for "Danskere i udlandet" er der et hovedafsnit på forsiden af portalen med underpunkter: Arbejde i udlandet, Dobbeltbeskatning i udlandet, Efterløn i udlandet, Folkepension i udlandet o.s.v.

borger.dk rummer også masser af almindelig fakta - aktuelt om kommunalreformen, om kongehuset, det danske sprog, grundloven, flagregler, helligdage, sommertid, seværdigheder o.s.v.

Kig med på www.borger.dk

03-01-2007


Ny portal med Pensionsoverblik

Et nyt informationssystem har netop haft verdenspremiere hvor danskerne på et øjeblik, kan få et samlet overblik over deres pensioner. Systemet havde forpremiere den 15. maj 2007, og allerede fra den dato var de store banker og en række lokale pengeinstitutter klar.

Systemet hedder PensionsInfo og er det eneste i verden, der kan samle alle dine pensionsaftaler og er gratis at bruge. Det hele startede, fordi Danske Bank, Jyske Bank, Nordea og PensionsInfo for 3 år siden blev enige om at arbejde sammen om at give deres kunder et samlet overblik, og det har udviklet sig til, at stort set alle pensionsudbydere kom med.

Der er to veje ind til PensionsInfo: Gå gennem www.pensionsinfo.dk eller gå via din netbank. Ved at benytte netbanken, kan du sende oplysninger til en bankrådgiver.

Du skal være opmærksom på, at ikke alle oplysninger tilgængelige før 2008:

  • 15. maj 2007: Her er Danske Bank, Nordea, Jyske Bank, en række pensionskasser og lokale pengeinstitutter koblet på.

  • 22. juni 2007: ATP, PenSam, flere pensionskasser og lokale pengeinstitutter.

  • 6. november 2007: PFA Pension, Topdanmark og mange sparekasser.

  • 22. marts 2008: SEB Pension, Lærernes Pension m.fl.

Læs mere på www.pensionsinfo.dk

07-06-2007


Top

02-11-2005 - Opdateret 23-04-09